CURSUSSEN

Hondenschool Maria Kooi

Ben je op zoek naar een cursus waarin veel aandacht is voor wat je hond jou en andere honden vertelt? Waarin naast t oefenen van basis commando’s veel aandacht is voor jouw vragen, inbreng en we niet alleen op het veld trainen maar ook daarbuiten? Je bent van harte welkom! De groepen zijn niet groter dan 4 honden.

Puppyklas

Het is zover! Je eigen geweldige pup heeft zijn thuis gevonden. Een prachtige tijd waarin jij en je pup veel leren. Van elkaar en over elkaar. Een periode van de wereld ontdekken is aangebroken. Hoe begeleid je dat? Welke manieren zijn er om je hond op een positieve manier kennis te laten maken met deze wereld? Hoe begrijp je elkaar goed? En vooral: hoe zorg je voor een goede band tussen jou en je lieve viervoeter?
Lees meer

Puberklas

De echte puppentijd is alweer even achter de rug. De periode waarin je pup steeds meer op een puber begint te lijken is aangebroken. Niet altijd een hele gemakkelijke periode waarin het soms lijkt alsof je jonge hond alles wat hij/zij geleerd heeft lijkt te zijn vergeten. Grenzen worden steeds meer verkend en je leert weer nieuwe kanten van je hond ontdekken. Hormonen beginnen een rol te spelen en mogelijk vraag je je af hoe je daar mee om kan gaan?
Lees meer

Brugklas

Om jou en je hond op een goede wijze verder door de puber fase te begeleiden is speciaal deze brugklas. Zeker in deze fase is het zo belangrijk om de basis te blijven onderhouden en daar waar kan de hond te leren omgaan met alle prikkels die ze tegenkomen in dagelijkse situaties.
Lees meer

Gevorderden

De basis voor een goede band tussen jou en je hond is gelegd. Jullie weten al aardig hoe je om kunt gaan met allerlei situaties en de gehoorzaamheid van je hond is goed op orde. Toch wil je meer, of zijn er nog uitdagingen te nemen. Speciaal daarvoor is deze cursus. In deze serie lessen gaan we in verschillende omgevingen aan de slag.
Lees meer

Aanmelden voor een cursus