Puppyklas

Het is zover! Je eigen geweldige pup heeft zijn thuis gevonden. Een prachtige tijd waarin jij en je pup veel leren. Van elkaar en over elkaar. Een periode van de wereld ontdekken is aangebroken. Hoe begeleid je dat?

Puppyklas

Welke manieren zijn er om je hond op een positieve manier kennis te laten maken met deze wereld? Hoe begrijp je elkaar goed? En vooral: hoe zorg je voor een goede band tussen jou en je lieve viervoeter?

Allemaal aspecten die aan bod komen tijdens de puppycursus die helemaal op maat is voor jou en je pup. Samen leggen we een goede basis voor de rest van het leven van je pup. Veel voorkomende situaties (vervoer, wennen aan de bench/eigen plaats, fietsen, etc) worden besproken en er is aandacht voor gedrag en socialisatie tussen honden, voorwerpen en situaties. Ook is er ruimte voor je eigen inbreng en vragen.
Alle rassen en kruisingen zijn van harte welkom op de hondenschool. In 9 lessen leert de hond door middel van positieve bekrachtiging allerlei oefeningen die jullie van gemak dienen in het dagelijks leven. Als eigenaar krijg je veel tips en handvatten tijdens de theorieles. Ook helpen we je wat op weg met een wandeling in het centrum waarbij het gedrag van je pup weer centraal staat en op welke manieren je daar mee om kunt gaan. Afsluitend gaan we natuurlijk ook het bos in! Nog meer leren buiten het veld is minstens zo belangrijk!

Omdat we allemaal graag onze pup in goede gezondheid houden vragen we u om het entingsboekje mee te nemen naar de les. De eerste en tweede enting (of een titer bepaling) hebben in de eerste 8-10 weken plaats gevonden.

Aanmelden voor een cursus