Jachttraining

"Door positieve energie en input van Maria, stapje voor stapje naar een goed werkend team!"

Erik en Janet Dokter met Duitse staande korthaar Silver

Jachttraining

Wil je nog meer halen uit de natuurlijke passie en driften van jouw jachthond? Lekker bezig zijn in de natuur samen met andere hondenliefhebbers? Nog meer plezier beleven met je hond?Mogelijk wil je deelnemen aan een SJP een MAP of WT?
Je bent welkom op de jachttraining welke gegeven wordt door Maria Kooi. In kleine groepen gaan we wekelijks aan het werk met je hond om de vooraf gestelde doelen te behalen. De lessen worden zorgvuldig opgebouwd zodat elke voorjager en hond op positieve wijze en met succes steeds een stap verder zullen komen. De oefeningen zullen uit meer dan de onderdelen van de SJP bestaan. Met veel aandacht voor variëteit in de oefeningen en omgeving blijven de lessen uitdagend en prikkelend. Bij het volgen van de lessen die wordt gegeven in blokken van 10 weken zal er ook huiswerk opgegeven worden. Van de baasjes wordt zeker inzet verwacht, evenals een basis gehoorzaamheid van de hond.
Na de les bespreken we de oefeningen na en wordt op maat advies gegeven onder het genot van een kopje koffie.
Locaties
We trainen op diverse terreinen in Drenthe en Groningen. Je kunt hierbij denken aan Gieten eo, Assen, Wijster eo, en vele andere mogelijkheden.
Met dank aan Petra Ritzerfeld die veel tijd en energie heeft gestoken in het gedegen opleiden van mij als jachttrainer. Nog steeds volg ik lessen bij haar en workshops bij Anke Bogaerts. Het bieden van kwaliteit staat bij mijn lessen voorop!

Aanmelden voor een cursus